WK voetbal 2022 voorspellingen: Ladbrokes wijst naar winst!

Eens om de vier jaar giert er een aparte energiegolf door de wereld. Een WK voetbal is méér dan een sportevenement; het is een collectieve adempauze waarbij we even vergeten dat we ook nog tegenstrijdige interesses hebben. Of hoe competitie ook verbindend kan werken. Wil jij bovendien een aardig centje verdienen terwijl je van al dit moois geniet? Dan hebben we één advies voor jou: hou de Ladbrokes WK 2022 voorspellingen in de gaten!

Zonder omwegen: de Ladbrokes WK 2022 voorspellingen!

Eén ding is zeker: ook dit WK voetbal zal fans van over de hele wereld weer wekenlang in de ban houden. Er valt dan ook enorm veel te beleven op zo’n toernooi. Honderden vragen wachten op een bevredigend antwoord. Hoe doet mijn eigen land het? Wat doet mijn favoriete land? Wie wordt doelman van het toernooi? Wie speelt het mooiste spel? Welk team is het hechtst? Welke coach zal zich onderscheiden? Wie wordt topscoorder? … de lijst is quasi eindeloos. Maar tenslotte draait het op dergelijke toernooien natuurlijk finaal om één zaak: wie wint de wereldbeker?

Bij Ladbrokes geven we je graag een streepje voor. Daarom zetten we even enkele favorieten extra in de verf. Zo baseer jij jouw WK 2022 voorspellingen niet alleen op buikgevoel, maar ook op de gebundelde kennis van échte kenners!

Onze voorspellingen voor de Wereldbeker 2022- favorieten

Wanneer je de teams en mogelijke opstellingen van de verschillende landen hebt overlopen, is het natuurlijk tijd om jouw favorieten eruit te halen. Die keuze bepaalt namelijk of ook jij deze winter zult scoren met enkele rake voorspellingen over deze unieke wereldbeker. Zal de geschiedenis zich herhalen met een absolute ‘veel-winnaar’? Of wordt het een underdog? Zijn de topfavorieten wel zo goed als gezegd wordt? We lijsten het hieronder even voor je op. Onze favorieten zijn:

 • Brazilië
 • Frankrijk
 • Argentinië
 • Engeland
 • Spanje
 • Denemarken
 • Portugal
 • Duitsland

Onze wereldbeker 2022 voorspellingen - underdogs

Ieder toernooi heb je van die teams die helemaal boven zichzelf uitstijgen. De aparte omstandigheden zorgen voor een toevallige chemische reactie waardoor elke speler zich plots in de kijker speelt. Die ploegen ontpoppen zich dan vol enthousiasme tot strijdlustige blokken, die bovendien ook aantrekkelijk voetbal etaleren. Het is één van de redenen waarom zo’n WK die magische aantrekkingskracht heeft op zovele mensen wereldwijd. Voor onze WK 2022 voorspellingen is dit natuurlijk erg interessant: pik jij er zo eentje uit, dan maak je grote winsten!

Hieronder geven we je alvast onze mogelijke underdogs/outsiders mee:

 • Iran
 • Saoedi-Arabië
 • Zuid-Korea
 • Tunesië
 • Canada
 • Peru
 • Australië
 • Costa Rica

Inzoomen op de favorieten

Waarom we op winst tippen van deze teams? Dat doen we hieronder graag al even uit de doeken voor enkele van de absolute topploegen.

Brazilië

Brazilië blinkt als vanouds uit met enkele spelers die helemaal op zichzelf een match kunnen beslissen. Denk bijvoorbeeld aan Arsenal sterkhouder Gabriel Jesus; een supervinnige aanvaller die garant staat voor mooie doelpunten. De dure transfersom die Arsenal bereid was te betalen aan Manchester City was volledig verantwoord. En wat te zeggen over Neymar? Ok, zijn spel wordt gekenmerkt door behoorlijk wat drama en comedia dell’arte, maar over zijn voetballende kwaliteiten bestaat geen enkele twijfel. Hij is dus zowel mentaal als voetbaltechnisch een gesel voor zijn tegenstanders. In Parijs hebben ze zich deze transfer nog geen seconde beklaagd, althans, wat zijn voetbal betreft… En dan is er nog Vinicius Junior. De jonge wervelwind zet terecht Eden Hazard op de bank bij Real Madrid en doet dit met ogenschijnlijk gemak. Wanneer hij de bal krijgt, gaat het naar voor: snel, behendig en razend gevaarlijk. Ook op het middenveld en achterin hebben de Brazilianen een secure ploeg. Met dan nog eens de geschiedenis aan hun kant, is wedden op Brazilië als winnaar een zeer verantwoorde WK 2022-voorspelling.

Frankrijk

Een titelverdediger is altijd een ploeg om extra in de gaten te houden voor eindwinst. Voor Frankrijk geldt bovendien dat ze op geen enkel front moeten inleveren tegenover de vorige editie. Dat is op zich al opmerkelijk, gezien hun vrij goed gevulde blessurebank. Frankrijk wordt vooral een ploeg die het allemaal spannend kan maken: onverslaanbaar en slim als het goed draait, grillig als het tegenzit. Recent verloren ‘Les Bleus’ tweemaal tegen Denemarken. Hoewel de Denen ook tot de favorieten worden gerekend, is dit toch op z’n minst een interessant gegeven. Als extra leergeld kan dit tellen... en reken maar dat de Fransen de nodige lessen getrokken hebben! Zoals gezegd zullen de geblesseerde Paul Pogba, Jules Kounde en N’Golo Kante er wellicht niet bij zijn, maar een team met onder meer Griezmann, Giroud en Mbappé in de rangen vangt dit ongetwijfeld makkelijk op. Al rijzen er wel wat vraagtekens over de attitude van die laatste… Dit wordt een interessant parcours! Ideaal voor boeiende weddenschappen en WK 2022 voorspellingen!

Argentinië

Lionel Messi en co zullen niet ontevreden zijn met hun loting. Zij treffen oude bekende Mexico, Saoedi-Arabië en Polen. Een ideale gelegenheid om te tonen dat ze nog steeds een grootmacht zijn op het wereldtoneel. Messi zelf schittert nog steeds bij PSG. Wat hij inlevert aan jeugdige explosiviteit, wint hij aan ervaring en inzicht. Messi kan nog steeds helemaal op z’n eentje wereldkampioen worden. Die eerste ronde overleven is, alvast op papier, best haalbaar dus. Mexico is altijd een taaie klant, Polen heeft de doelpuntenmachine Lewandowski en Saoedi-Arabië speelt quasi thuis. Het worden dus absoluut boeiende matchen om te volgen. Met het potentieel van Argentinië zouden de Zuid-Amerikanen in elk geval ieder duel moeten kunnen winnen.

Spanje of Duitsland?

Dat we Spanje bij de favorieten rekenen is, gezien hun verrassend zware poule, behoorlijk veelzeggend. De Armada treft namelijk ook Duitsland al meteen in de beginfase van dit toernooi. Beiden moeten ook nog eens Costa Rica en Japan opzij zetten: geen sinecure!

Zo gaat dat; elk WK zijn er enkele van deze krakers vanaf het begin. Het stelt ons wel voor enkele ‘lastige’ WK 2022 voorspellingen. Deze twee grootmachten worden door bookmakers ongeveer even hoog ingeschat. Meteen een gelegenheid om stevig te winnen… mits je juist kiest natuurlijk.

Spanje haalt het, want:Barcelona-trio Pedri, Gavi en Ansu Fati bundelt enkele van de grootste talenten in het moderne voetbal, terwijl doorgewinterde veteranen als Sergio Busquets, Cesar Azpilicueta en Thiago Alcantara weten wat er nodig is om op het hoogste niveau te schitteren.

Pas op voor Duitsland, want: Met oude krijgers als Thomas Muller and Ilkay Gundogan ben je nooit klaar. Rijzende sterren Joshua Kimmich, Antonio Rudiger, Serge Gnabry, Niklas Sule en Kai Havertz boezemen iedere voetbalfan al evenveel ontzag in.

Met Ladbrokes maak jij correcte én verantwoorde WK 2022 voorspellingen

Het maakt voetbal nog net dat ietsje leuker: proberen in te schatten, op basis van alle informatie die ter beschikking is, wie dit toernooi wint. Uiteraard is extra geld verdienen leuk, maar de voldoening van gelijk te krijgen in een dergelijk complexe, spectaculaire en positieve materie is simpelweg ongeëvenaard. Bij Ladbrokes geven we je alvast wat extra kans door je volop te informeren. Bovendien ben je hier verzekerd van een verantwoorde, correcte en snelle aanpak plus gebruiksvriendelijke platformen. Jouw spelplezier én veiligheid zijn voor ons het allerhoogste goed!