Wedden op hockey: scoor tip-ins met Ladbrokes

Dat het bij sportweddenschappen niet enkel om voetbal, formule 1 of paardenrennen moet gaan, dat mag duidelijk zijn. Ladbrokes biedt zowat iedere sport aan om gokliefhebbers van ieder pluimage te verwennen. Ook Hockey mag dus hoegenaamd niet ontbreken in dit gamma. Deze sport, waarbij fysiek, techniek, balgevoel en talent de lakens uitdelen, bevat tonnen spelelementen die het gokken op hockey meer dan de moeite waard maken. Bij Ladbrokes gaan we er prat op dat je hier iedere mogelijke wed-optie vindt waarmee jij de spanning en het spelplezier naar een geheel nieuw niveau tilt.

Wedden op hockey: welke wedstrijden?

Hockey is in de lage landen een sport met een gemiddelde (media)aandacht. De laatste jaren presteerden de nationale teams van zowel België als Nederland echter consequent erg goed en de gevolgen hiervan zijn even logisch als duidelijk: de populariteit boomt spectaculair! Dit houdt in dat ook het wedden op hockey steeds meer zieltjes overtuigt. Hockey weddenschappen zijn helemaal in, waardoor de prijzenpotten en de opties steeds groter worden.

Maar over welke wedstrijden hebben we het dan? Ladbrokes legt het je graag uit. Wedden op hockey is vooral bekend wanneer het gaat over de ‘grotere’ wedstrijden, zoals bijvoorbeeld tijdens de Olympische Spelen of een wereldkampioenschap. Ondertussen breidt het actieterrein zich uit: regelmatig kan je ook op matches in de Belgische en Nederlandse competitie een gokje wagen. Meer nog: ook de verschillende soorten hockey weddenschappen worden talrijker, waardoor nu iedere gangbare weddenschap ook in hockey mogelijk wordt.

Veldhockey vs. ijshockey: een wereld van verschil

Voor je begint met je online te informeren over jouw opties om op hockey te gokken, moeten we even een vaak voorkomend misverstand uit de wereld helpen: Hier in de lage landen hebben we het voornamelijk over veldhockey. Vele buitenlandse bronnen hebben het wanneer ze over ‘hockey’ spreken, eigenlijk over ijshockey. De NHL in de VS beheerst logischerwijze de media wanneer het over hockey gaat en meestal wordt er dan ook ‘ijshockey’ bedoeld wanneer internationale bronnen het gewoon over ‘hockey’ hebben. Je kan bij Ladbrokes uiteraard ook terecht voor ijshockey en NHL weddenschappen, maar wie wil inzetten op de teams waarmee hij of zij het meeste voeling heeft, zoekt best op de term ‘veldhockey’.

Wedden op hockey: een bonte waaier aan mogelijkheden bij Ladbrokes

Zoals dat geldt voor zowat alle sporten, kunnen er ook bij het wedden op hockey verschillende soorten weddenschappen worden afgesloten.

De meest bekende en populairste gokoptie is het wedden op de uitslag van een wedstrijd. Wie wint de match? Of wordt het een gelijkspel? Dit is vanzelfsprekend de optie met de laagste drempel; er is relatief weinig voorkennis vereist en het concept is uiterst makkelijk te begrijpen. Het is meteen ook de eenvoudigste manier om te beginnen met het wedden op hockey.

Heb je graag wat meer diepgang in je weddenschappen? Ook dan vind je bij Ladbrokes ruim voldoende mogelijkheden om je hockey weddenschappen doelgerichter en winstgevender te maken. Je kan bijvoorbeeld proberen aan te geven hoeveel doelpunten er zullen vallen in een wedstrijd. Een andere klassieker zijn de over/onder weddenschappen. Hierbij geven we bij Ladbrokes een fair getal, waarbij jij mag voorspellen of het doelpuntensaldo hoger of lager ligt. Uiteraard zorgen we voor meer dan reële kansen voor onze klanten, maar we maken alles ook net uitdagend genoeg om jou ook écht leuke winstmarges te kunnen bieden.

Andere vaak voorkomende weddenschappen bij hockey gaan niet zozeer over de uiteindelijke scores, maar over andere aspecten van de wedstrijd. Een typisch fenomeen in hockey is bijvoorbeeld het gegeven van de strafcorners; je kan dan gokken hoeveel strafcorners een team zal krijgen. Ook andere overtredingen voorspellen, maakt de beleving als toeschouwer meteen nóg fascinerender. Niet dat dit persé nodig is bij een sport die zo overloopt van spanning en elegantie.

Bij Ladbrokes wordt je in ieder geval verwend met een breed aanbod aan opties. Zeker bij de grotere wedstrijden zijn jouw mogelijkheden te vergelijken met die van andere, ‘grotere’ sporten zoals voetbal, tennis of basketbal.

Jouw succesformule bij het gokken op hockey

Ga je wedden op hockey? Dan is de kans groot dat deze sport je sowieso al interesseert en je dus al over enige voorkennis beschikt. Ben je echter een beginnende hockey gokker, dan geven we je bij Ladbrokes graag enkele zeer nuttige tips om je kansen te vergroten.

Vertrouwdheid met de sport zelf: de regels, de posities, de fouten… is uiterst belangrijk voor wie zijn winstkansen van meer dan alleen geluk wilt laten afhangen. Ook een goede kennis van de spelers, de teams, het verloop van de competitie en de velden is in dat opzicht een ware gamechanger. Hockey is, net zoals voetbal, een sport waarin sterspelers een wedstrijd kunnen bepalen. Doet er een bepaalde speler niet mee, dan kan dit het vetschil inhouden tussen winst en verlies. Sommige spelers hanteren een agressievere speelstijl en lopen meer risico op fouten, andere zijn blessuregevoelig, de chemie tussen deze spelers werkt beter dan tussen anderen… allemaal zaken om rekening mee te houden bij jouw hockey weddenschappen.

Een ander belangrijk aspect is het juist interpreteren van de weddenschap quoteringen. Deze geven je getallen die aangeven hoe vaak een bepaalde inzet wordt uitbetaald wanneer een speler wint. Staat er bijvoorbeeld een quotering van 3,00, dan krijg je bij winst drie keer je inzet. Het komt er op aan om hierbij een mooi evenwicht te vinden tussen lef, inzicht en beheersing. Lage quoteringen zijn scores of weddenschappen die meer waarschijnlijk zijn: de kans dat je het juist hebt is groot, maar de winst is iets kleiner. Hoge quoteringen zijn voorbehouden voor weddenschappen die een kleinere kans hebben om uit te komen, maar hierdoor we een pak meer opleveren. We raden je aan om je budget zo te verdelen tussen gewaagde en zekere gokken, zodat je steeds uitzicht behoudt op het vermenigvuldigen van je inzet. Weet jij iets over een ploeg of speler dat wij niet weten? Dan zou je wel eens met grote sommen beloond kunnen worden!

Ladbrokes: veiligheid en comfort vóór alles!

Wie bij het gokken op hockey kiest voor Ladbrokes, verzekert zich van een uiterst betrouwbare partner en bookmaker met tonnen ervaring. Over heel de wereld zorgen we ervoor dat al onze klanten een top spelervaring genieten en tegelijk optimaal beschermd worden. Zowel je financiële gegevens, als je identiteit worden minutieus bewaakt. Onze systemen en algoritmes zijn perfect anoniem en snel, zodat jij (en alleen jij) steeds perfect weet waar je aan toe bent. Tel daarbij de uiterst fraaie en gebruiksvriendelijke interfaces op onze sites en je weet: de keuze voor Ladbrokes is geen gok, het is gezond verstand!