Wedden op de Bundesliga: lucratief gluren bij de Zuiderburen

Een indrukwekkende talentpool, record verpulverende toeschouwersaantallen en hoge scores: de Bundesliga heeft het allemaal! De wereldwijde aantrekking moeten we dus niet ver gaan zoeken. Ook in België kijken fans wekelijks uit naar deze verzameling van absolute topmatchen. Wil je zelf ook je graantje meepikken in deze zinderende competitie? Dan vind je bij Ladbrokes de meest prikkelende Bundesliga weddenschappen. Wedden op de Bundesliga is nergens zo makkelijk, veilig en leuk dan hier!

Bundesliga voor beginners

Het format van de Duitse Bundesliga lijkt sterk op dat van alle andere Europese topcompetities. Elk seizoen nemen achttien clubs deel, waarbij de drie slechtst presterende clubs degraderen naar het tweede niveau, terwijl de top drie hun plaats aan het firmament van het Duitse profvoetbal verdienen. Het is ook een ideale competitie voor weddenschappen, omdat de wedstrijden op grote schaal worden uitgezonden en ook te volgen zijn vanuit andere landen, waaronder België. Talloze streamingdiensten bieden de matchen aan en ook op de Ladbrokes site kan je de score en belangrijke gebeurtenissen op de voet volgen. Wedden op de Bundesliga laat liefhebbers toe om helemaal deel te worden van de actie… en die is behoorlijk spectaculair. Zoals dat geldt voor de meeste voetbalcompetities, zijn voetbalwedstrijden in de Bundesliga dus alvast gemakkelijk te begrijpen en uiterst herkenbaar voor Belgische gokkers. Wie de vaderlandse competitie volgt, zal meteen de gelijkenissen opmerken, net als de grote winstpotten.

Hoe te wedden op de Bundesliga? Ladbrokes helpt je op weg.

Net zoals dit het geval is voor zowat alle soorten online weddenschappen bij Ladbrokes, bieden we ook een spectaculair aantal mogelijkheden bij het wedden op de Bundesliga wedstrijden en/of competitie. We beperken je keuze dus niet tot het voorspellen van een winnaar en verliezer; over/onder weddenschappen, handicaps, topscoorders, doelpuntensaldo’s, rode kaarten, penalty’s… Op zowat alles wat er in een voetbalmatch kan gebeuren, kan jij bij ons inzetten.

Wedden op de Bundesliga: De topfavoriet uit München

Wie wil wedden op de Bundesliga kan niet om één absolute topfavoriet heen: De laatste seizoenen haalde Bayern München bijna altijd de titel binnen. Met 24 in totaal, worden ze terecht de ‘recordmeister’ genoemd. Ben je dus niet zeker op wie je wilt wedden? Dan is München dus altijd een goede keuze.

Hoge scores, veel actie, tonnen kansen voor gokkers

De Bundesliga wordt beschouwd als de competitie met de hoogste scores en doelpuntensaldo’s in Europa. Kies een willekeurige wedstrijd en de kans is groot dat je meteen begrijpt hoe dit komt. Scores als 6-3 of meer zijn geen uitzondering. Wie houdt van over/onder weddenschappen kan zich geen leukere speeltuin wensen! Voetbal is weliswaar onvoorspelbaar, maar dat betekent niet dat de duels doorgaans uitgebalanceerd zijn. Zeker in de Bundelsiga kunnen de kwaliteitsverschillen voor absoluut spektakel zorgen. Voor je gaat wedden op de Bundelsiga, hou je dus maar best alle voorgaande resultaten in de gaten. Een bijkomend voordeel voor wie vanuit België of een ander land wedt op de bundesliga, is de afwezigheid van emotionele betrokkenheid bij één bepaald team. De Duitse competitie bevat enkele absolute topteams, maar toch spreken ze gemiddeld iets minder de passie aan van andere Europeanen; het gaat dus puur om onbevooroordeelde voetbalpret. Dat is goed nieuws voor jouw objectiviteit. Je maakt je beslissingen louter op basis van de feiten en statistieken, ongehinderd door emotie dus, en dat levert op!

Het schema: een seizoen lang vertier

Of je nu toeschouwer bent of gokker, de voetbalwedstrijden in de Bundesliga staan borg voor een heel jaar lang topentertainment. Het seizoen start begin augustus en eindigt in mei. Er is wel een winterpauze van 6 weken, die de kwaliteit van de matchen in de tweede seizoenshelft alleen maar ten goede komt. Wedstrijden vinden plaats op vrijdagavond, zaterdag en zondag, maar bij Ladbrokes vind je uiteraard de hele week tal van inzetmogelijkheden. Voetbal, zeker Bundesliga, kan behoorlijk beklijvend zijn. Wees dus niet verbaasd wanneer het voetbalweekend je doorheen de week behoorlijk bezig houdt. Nogmaals: Vergeet niet om regelmatig de beschikbare streamingdiensten te raadplegen om de actie van nabij te volgen. Zelfs de minst geanticipeerde wedstrijden komen online ruimschoots aan bod.

Bundesliga weddenschappen: Ladbrokes’ waardevolle inzichten

Uiteraard wil je niet gewoon wat in het wilde weg wedden op de Bundesliga; je wilt resultaten en winst boeken. Zoals bij alle andere voetbalcompetities zijn er enkele typische kenmerken die hierbij een fundamenteel verschil maken. Niets mis met het geluk een handje te helpen, toch?

Duitsland is een groot land, dat werd opgedeeld in deelstaten. Eén van de meest bepalende factoren is dat ook de Bundesliga is opgedeeld in secties, waarbij ploegen dus in verschillende competities spelen en waar zelfs de regels licht kunnen variëren. Dit zorgt voor een boeiende, maar complexe diversiteit. Kennis over de structuur van de Bundesliga is dus een basisvoorwaarde om echt succesvol te wedden.

In de top van het Duitse voetbal strijden evenwel telkens 18 teams om het kampioenschap. De statistieken vertellen ons echter dat er maar één waarschijnlijke winnaar is, en dat is, zoals gezegd, Bayern München. Ieder seizoen kronen Die Roten zich tot topfavoriet, niet in het minst door hun grote financiële slagkracht en het uitgekiende transferbeleid… kampioen worden levert nu eenmaal meer middelen op.

Fans van München zijn benieuwd of Robert Lewandowski, die onlangs in alle competities meer dan 50 doelpunten scoorde, eindelijk Gerd Mullers lange record van 40 doelpunten in één Bundesliga-seizoen kan verbreken. Op zijn zachtste gezegd is Bayern München de komende jaren weer de gedoodverfde titelfavoriet voor iedere kenner.

Op een verdienstelijke tweede plek in de peilingen staat Borussia Dortmund. De Borussen worden steeds meer een team waar sterspelers loyaal op post blijven. De karrenvracht aan absolute toppers zal dus alleen maar groter worden. Dit maakt Dortmund tot hét team waarmee München rekening zal moeten houden de komende seizoenen. Er is dus wel degelijk een mogelijke troonpretendent.

Zowel Bayer Leverkusen als RB Leipzig zagen de laatste jaren hun sterspelers vertrekken, onder andere naar de Premier League. Deze teams slagen er doorgaans wel in om dit op te vangen, maar deze eerder veranderlijke kernen rekenen logischerwijze vooral op wat extra geluk. Let wel: niets belet dat een ontbolsterende diamant deze ploegen naar de eerste plek katapulteert. Dat geldt overigens ook voor de vele andere teams in de league. Een portie geluk is ook wat jij nodig hebt bij jouw Bundesliga weddenschappen. Gok je op één van deze minder voor de hand liggende teams, dan is jouw winst navenant!

Ladbrokes: jouw gründliche online bookmaker

Om al deze actie optimaal te beleven, kies je natuurlijk best voor een online omgeving waarin veiligheid, keuzemogelijkheid, gebruiksgemak en anonimiteit hoogtij vieren. Die omgeving vind je bij Ladbrokes. Wij waken erover dat al onze systemen volledig up to date zijn én uiterst aangenaam om te gebruiken. De efficiëntie en snelheid zijn een vanzelfsprekendheid. We voldoen volledig aan iedere lokale regelgeving en mikken steevast op een spelervaring die de klanten optimaal beschermt en tevreden stelt. We overdrijven niet wanneer we zeggen dat je bij Ladbrokes simpelweg op de beste plek bent voor jouw Bundesliga weddenschappen.