Online op tennis wedden? Sla zuivere winners met ladbrokes!

Tennis is een van de meest vermakelijke sporten ter wereld. Er gaat weinig boven een ‘good old’ klassiek duel tussen twee atleten. Als één-op-één evenement, is tennis tegelijk ook vrij zeldzaam onder de populaire sporten. Het gros van de sporten waarop gewed wordt zijn immers ofwel teamsporten, ofwel activiteiten waarbij een individu helemaal zelf verantwoordelijk is voor de eigen prestaties. Toch staat online tennis wedden wereldwijd mee bovenaan de lijst van populairste sportweddenschappen.

Waarom op tennis wedden bij Ladbrokes?

De populariteit van tennis weddenschappen heeft zo zijn redenen: Tennis is gewoonweg één van de allerbeste sporten om op te wedden. Ladbrokes verenigt alle specifieke voordelen van online tennis weddenschappen in een brede waaier aan zinderende opties!

Tennis is transparant… het is recht door zee. Er zijn weinig sporten die eenzelfde eenvoud kunnen voorleggen als het op online weddenschappen aankomt. Neem nu het aantal willekeurige en dus onvoorspelbare variabelen: dat is bij tennis een pak kleiner dan bij de meeste andere sporten. Die duidelijkheid trekt Ladbrokes feilloos door in het gebruiksgemak én de verschillende opties die je krijgt om op je favoriete tenniswedstrijd te wedden. Je ziet hoe de kaarten liggen bij elk detail van een wedstrijd: ieder afzonderlijk game, elke set, de mogelijke scores, eerdere overwinningen/nederlagen… Je weet altijd exact hoe je kansen ervoor liggen. Alles is uitermate helder, zodat jij voor jou de beste beslissingen neemt.

We nemen hieronder enkele van de grootste voordelen van wedden op tenniswedstrijden onder de loep:

  • Een eerste voordeel ligt bij het aantal betrokken deelnemers: Het gaat niet om ploegen, maar simpelweg om twee spelers. Dit schept natuurlijk perspectieven bij het analyseren van een toekomstige wedstrijd. In plaats van combinaties met teams en bankzitters uit te pluizen, kan je je bij het wedden op tenniswedstrijden gewoon focussen op deze twee sleutelfiguren. Het analyseren van de vorm, speelstijl, mentale toestand, head-to-head records en fysieke conditie van twee spelers is veel gemakkelijker dan bij veelkoppige ploegen.
  • Nog zo’n grote troef voor wie op tennis wil wedden: de beperkte impact van de arbitrage. Bij sporten als voetbal, volleybal of basketbal hebben scheidsrechters een grote invloed op de uitkomst van de wedstrijd. Geen enkele match op het hoogste niveau wordt er beslecht zonder dat de scheidsrechters kritiek krijgen op een al dan niet verkeerde beslissing. Stel je voor dat je een stevige weddenschap plaatst op de uitkomst van een voetbalwedstrijd, maar dat zulke twijfelachtige beslissingen leiden tot een onverhoopt doelpunt en zelfs een overwinning die je niet had voorzien. Dat zal je bij het wedden op tenniswedstrijden niet snel overkomen. Uiteraard kan je bij ploegsporten vaak ook net die arbitrage als deel van de weddenschap laten gelden, wat dan weer andere mogelijkheden schept. Tennis is in elk geval erg duidelijk.
    Bij het wedden op tenniswedstrijden hebben de scheidsrechters geen invloed op de grote punten van een match, doordat de technologie aanwezig is om steeds de juiste beslissing te garanderen. Het Hawk eye ziet alles! Zelfs als die technologie zou ontbreken, dan kunnen de scheidsrechters bij gravel- of graswedstrijden alsnog controleren waar de bal is gestuiterd.
  • Een andere factor is de tijd. Tenniswedstrijden duren zo lang als nodig is om een ​​winnaar te vinden, bij andere sporten wordt de uitkomst beperkt door de beschikbare tijd, waardoor teams wel eens bewust voor een gelijkspel durven gaan. Tenniswedstrijden eindigen nooit op een draw.
  • Ook andere externe factoren zijn minder van invloed voor liefhebbers die op tennis wedden. In een ploegsport kan een sterspeler geblesseerd raken of weggestuurd worden, de weersomstandigheden kunnen veranderen en in de kaart spelen van een bepaald team, de kwaliteit van het veld kan slecht zijn… Bij tennis spelen deze factoren niet. Tennisbanen zijn standaard en uniform: Er zijn doorgaans gravelbanen, hard courts en grasbanen: that’s it!

Met Ladbrokes wordt op tennis wedden kinderspel

Een belangrijk aspect bij het plaatsen van een goede weddenschap is de beschikbaarheid van statistische informatie. Bij tennis is er een indrukwekkende lijst aan details en statistieken beschikbaar. Het goede nieuws is dat al die informatie bij Ladbrokes zeer makkelijk te raadplegen is voor wie wil gokken op een tenniswedstrijd. Meer nog: Met de statistieken en live streaming die je bij ons vindt, hoef je geen grote kennis van tennis te hebben om te genieten van spannende tennis weddenschappen. De heldere interface zorgt ervoor dat je deze schat aan beschikbare gegevens feilloos leert te interpreteren en je dus steeds succesvoller op tennis zal kunnen wedden.

Ons aanbod: een duizelingwekkend aantal wedstrijden

Tennis heeft slechts een minimale pauze tussen de seizoenen. Zelfs als de topspelers rusten, spelen minder bekende tennissers nog door. In de winter worden toernooien gehouden in landen met een warm klimaat, in de zomer wordt er in landen met een ‘normaal’ klimaat gespeeld. Je kan dus zowat het hele jaar door wedden op tenniswedstrijden.

Uiteraard vind je bij Ladbrokes ook permanent een hele resem boeiende tenniswedstrijden waarop je een gokje kan wagen. In de eerste plaats zijn natuurlijk de meest prestigieuze toernooien in onze portefeuille vertegenwoordigd:

  • Razend populair zijn uiteraard de ‘heilige’ Grandslam toernooien. Het zijn spektakels die elk jaar garant staan voor de meest spannende en epische duels. Ben jij een Grandslam liefhebber? Dan selecteer je moeiteloos welke US Open weddenschap voor jou de grootste winstkansen oplevert. Of ga je liever op Roland Garros wedden? In enkele muisklikken (of touchscreen swipes) selecteer jij je voorspellingen over het gravel strijdtoneel in Parijs. Ook wie op matchen op Wimbledon wil wedden komt helemaal aan zijn trekken, net als de player die mikt op het verzilveren van een Australian Open weddenschap.
  • Je kan bij ons ook het hele jaar door op alle wedstrijden binnen het ATP wedden. De weelde aan wedstrijden en toernooien staat hier garant voor een uiterst kleurrijke en grote keuze op elke ondergrond. Eigen aan de sport zijn hier de constante verrassingen. Iedere wedstrijd is spannend; of het nu gaat tussen twee top tien spelers of tussen spelers die tientallen punten uit elkaar liggen op de ranking.
  • Sinds Clijsters en Henin is het damestennis in België razend populair. Die aantrekking blijft tot op heden groeien. Uiteraard kan je bij Ladbrokes ook naar hartenlust op de internationale Fed Cup wedden. Damestennis is zo mogelijk nog onvoorspelbaarder dan de mannelijke variant. Hier draait het nog meer om techniek en finesse, doordat brute kracht maar zelden de doorslag geeft. De ideale ingrediënten voor absolute spanning en sensatie zijn dus sowieso bij iedere match aanwezig.

Veilig en gemakkelijk, zonder unforced errors

Online op tennis wedden is bij Ladbrokes niet alleen superleuk en spannend; het is ook veilig. Als topspeler op het wereldtoneel, zien we er uiterst streng op toe dat alles veilig en anoniem gebeurt; conform de geldende regelgeving in België.
Vanuit je eigen woning (of gelijk waar met je tablet of smartphone) speel jij op eigen tempo en met jouw gekozen budget. Alles gebeurt online met de meest geavanceerde technieken, ook voor de betalingen, waardoor jij altijd met een gerust hart kan genieten van jouw portie vrijblijvend vertier. Je gebruiksgemak is voor ons heilig, daar horen veiligheid en privacy vanzelfsprekend bij. De keuze voor Ladbrokes is dus niet alleen een keuze van de emotie, het is ook de meest verstandige.