Ladbrokes: Wereldkampioen voor wedden op internationaal voetbal

Voetbal is simpelweg de populairste sport in de wereld. Veel heeft te maken met de lokale component, waarbij fans hun stad of regio vertegenwoordigd zien op het groene strijdperk. Die trots en samenhorigheid wordt iedere twee jaar naar ongekende hoogtes gestuwd in de internationale toernooien waarbij letterlijk de hele wereld even stilstaat. Interlands zijn het summum van spanning en sensatie, omdat ze juist de gedeelde identiteit voor de ogen van de hele wereld etaleren. De belangen zijn hierbij altijd hoog, de zenuwen strak gespannen. Die unieke sfeer wordt bij Ladbrokes helemaal omgezet voor wie wil wedden op internationaal voetbal. Dit zijn weddenschappen die alles overstijgen, hetzelfde geldt voor de winsten die erbij te rapen vallen.

Internationale voetbalweddenschappen: de verschillende soorten wedstrijden

Het is des mensen om geregeld je kunnen te testen tegenover een ander. Datzelfde geldt voor landen en voetbal. Omdat voetbal zo diepgeworteld zit in onze cultuur, zijn deze duels veel meer dan gewoon een sportevenement; ze bepalen nog jarenlang de gesprekken en de manier waarop er naar een land gekeken wordt, althans door sportliefhebbers.

Gelegenheid is er genoeg om je als land te tonen. Er zijn vriendschappelijke interlands, kwalificatiewedstrijden voor grote toernooien, de Nations League en natuurlijk de toernooien zelf. Elk van die wedstrijden heeft natuurlijk die component van nationale trots, maar toch kunnen de belangen sterk verschillen. Wie wilt wedden op internationale voetbalwedstrijden, houdt maar beter rekening met deze specifieke inzet, want vooral de motivatie van de spelers kan wel eens stevig uiteenlopen.

In grote lijnen zijn er de volgende internationale voetbalwedstrijden:

  • Vriendschappelijk: We kunnen er niet omheen. Voor spelers zijn dit wellicht de minst aantrekkelijke matchen. Er hangt geen concreet belang aan vast en ze doorkruisen doorgaans het professionele clubseizoen. Topspelers worden niet zelden gespaard of maar een wedstrijddeel ingezet omdat de broodheer van deze toppers blessures kan missen als kiespijn. Hierdoor zijn deze wedstrijden niet minder interessant als internationale voetbalweddenschappen. De resultaten zijn grillig en verrassingen loeren altijd om de hoek. Bovendien blijven het wedstrijden die iedere liefhebber en kenner wilt zien, omwille van de inzichten die ze opleveren. Dat is doorgaans ook de eerste motivatie voor de nationale trainers. Wie zich dus in de kijker wilt spelen kan zich, net als de echte chauvinisten, maar best tonen. Het blijft dus een belangrijk podium.
  • De kwalificatiewedstrijden: Hierbij zijn de belangen meteen duidelijk: wie zich niet kwalificeert, mist de kans om zich met zijn nationale elftal te tonen op het hoogste niveau. Voor deze wedstrijden worden wel de belangrijkste spelers opgeroepen. Ze leveren dus tonnen informatie voor iedere betrokkene. Ook voor de liefhebbers van internationale voetbalweddenschappen. De wedstrijden zijn op zich al fel geanticipeerd, waardoor de bedragen die onder gokliefhebbers worden verdeeld erg hoog liggen, maar ze bieden ook een vooruitblik op de hoogmis die eraan komt: het echte toernooi. Het gaat dan om het EK, de African Cup, de Copa America, de Azië cup, de Nations League, de CONCACAF Gold cup… en uiteraard: het WK. Internationaal voetbal gaat de hele tijd door, deze tussentijdse evaluaties tellen helemaal mee!
  • Continentale toernooien: Iedere vier jaar, telkens twee jaar voor en na het WK, vinden er landentoernooien plaats op elk continent. Wat Europa betreft is het EK ongeveer even belangrijk als het WK. Dit heeft veel te maken met het feit dat de beste teams ter wereld zich nu eenmaal in Europa bevinden. België staat nota bene al jaren op de FIFA nummer één! Grote belangen dus… wat meteen ook enorm diverse en grote perspectieven biedt voor internationale voetbalweddenschappen. Bookmakers draaien tijdens deze toernooien overuren en de gelukkigen gaan steevast met enorm grote sommen naar huis. Als Belg is de kans op een dubbele euforie niet ondenkbaar: de trots als voetballiefhebber kan hand in hand gaan met een aangedikte bankrekening!
  • Het WK, de felbegeerde World Cup: Spelers, trainers, sportfans én gokliefhebbers kijken telkens reikhalzend uit naar dit evenement als summum voor de voetbalfanaat. Wie hier als speler goed presteert, verzekert zich van een opzienbarende transfer richting Europese topploeg. Dat geldt overigens ook voor trainers. De media-aandacht en ogen van iedere natie zijn op dit evenement gericht. Het is meteen ook zowat het absolute hoogtepunt onder gokliefhebbers. Internationale voetbalweddenschappen worden niet groter dan op dit ophefmakende toernooi. Het is de periode waar iedere weddenschap naartoe leidde: alles wat je doorheen de laatste vier jaren hebt geleerd, kan je nu verzilveren in werkelijk duizelingwekkende winsten.

Soorten weddenschappen: de vertrouwde Ladbrokes opportuniteiten

Een voetbalmatch blijft ook op het internationale schavot ongeveer hetzelfde. Zo’n toernooi vertoont bovendien veel gelijkenissen met een landelijke seizoensbeker. Dit betekent dat de manieren waarop je kan wedden op internationaal voetbal amper verschillen van gewone voetbalweddenschappen.

Je hebt dus geen specifieke kennis of vaardigheden nodig om hieraan deel te nemen. Bij Ladbrokes maken we onze diensten sowieso graag volledig helder en straight forward. Onnodig te vermelden dat je bij ons dus op werkelijk ieder detail van zo’n internationale voetbalwedstrijd kan inzetten.

Uiteraard situeren de grootste internationale voetbalweddenschappen zich vooral rond resultaten en klassementen, zoals gewonnen wedstrijden en wie er kampioen wordt, maar het gaat allemaal nog veel verder dan dit.

Ook wie wilt wedden op internationaal voetbal zal merken dat de mogelijkheden quasi onbegrensd zijn. Handicaps, over/onder, halftime scores, exacte eindscores, eerste goal, laatste goal… alle gangbare weddenschappen worden je aangeboden op de meest gebruiksvriendelijke en veilige manier.

Hou je van werkelijk atypische weddenschappen? Neem dan gerust een kijkje tussen de schijnbaar irrelevante weddenschappen op onze sites. We gaan er prat op dat we voor werkelijk iedereen de juiste soort weddenschap in aanbieding hebben.

Het belangrijkste is natuurlijk jouw spelplezier en de sensatie, maar het feit dat de winsten bij dergelijk grote evenementen altijd de moeite waard zijn, is allesbehalve een detail.

Internationale voetbalweddenschappen: Ladbrokes als veilige haven

Het spreekt voor zich dat bij dergelijke grote evenementen altijd dubieuze partijen uit de grond kruipen. De massa’s geld die erin rondgaan lokken helaas ook minder betrouwbare figuren. Zorg er dus voor dat jouw gokplezier niet ontaard in een financiële nachtmerrie.

Bij Ladbrokes weet je zeker dat alles volledig conform de geldende regelgeving gebeurt. Maar we doen meer dan dat: eerlijke, correcte kansspelen zitten ingebakken in onze visie. Daarom is geen moeite ons teveel om jou de allerbeste en meest waterdichte systemen aan te bieden, zodat jij in alle gemoedsrust kan genieten van jouw gokverzetje.

Dat we hierbij kunnen terugplooien op tientallen jaren streven naar perfectie, is natuurlijk erg mooi meegenomen. Met een foutenmarge onder nul, zijn we één van de meest betrouwbare online bookmakers ter wereld. Onze expertise op vlak van voetbal maakt dat jij volop kan genieten van deze extra dimensie bij je favoriete sport. Wedden op internationaal voetbal is een feest, bij Ladbrokes is het een ode aan spanning en sportiviteit!