Golf weddenschappen bij Ladbrokes: sla een hole in one!

Een winnaar voorspellen bij een golftoernooi is geen eenvoudige klus. Juist omdat het zo onvoorspelbaar is, zijn natuurlijk de winsten voor wie erin slaagt een juiste golf weddenschap te plaatsen ook zo exuberant hoog! Doe je dit bij Ladbrokes, dan ben je altijd verzekerd van een state-of-the-art service én een uiterst uitgebreid aanbod aan golfweddenschappen.

De rijkdom van golf weddenschappen

Anders dan bij de meeste sporten, spelen bij golf niet alleen typische factoren zoals de fysieke scherpte of de ploegsamenstelling een rol. De parameters die bepalen wie er met de eindtrofee naar huis keert, zijn enorm veelzijdig.

Er is de aard van het toernooi: Grote toernooien zijn heel anders dan kleinere events. Wedstrijden waarin de absolute toppers meedoen, zijn enigszins makkelijker te voorspellen dan de kleinere games. PGA weddenschappen, wedden op de Ryder cup of op de Fedex cup is dus vaak het interessantst. Hier zullen de grote namen je zelden teleurstellen en weet je dus op voorhand waar de beste kansen liggen… al kunnen er altijd verrassingen optreden! Ook de terreinen zelf kunnen sterk verschillen. Het gras is nergens hetzelfde, net als de weersomstandigheden. Er zijn spelers die uitblinken in de stralende zon, terwijl anderen dan weer helemaal in hun sas zijn op regenachtige dagen. Allemaal bepalende factoren!

Dit betekent niet dat je de kleinere kampioenschappen moet verwaarlozen. Spelers die de grote toernooien winnen, zijn bijna altijd diegenen die hun goede vorm al het hele seizoen etaleren. Wanneer je dus de kleinere wedstrijden goed volgt, zal je al snel zien wie er de meeste kans maakt en welke golf weddenschap jou het meeste winst kan opleveren. Die goede vorm van de spelers uit zich natuurlijk ook op andere vlakken: hou dus al het nieuws over de golfwereld goed in de gaten: online nieuws, blogs, statistieken, resultaten…

Beperk je bij je golfweddenschappen niet tot de topfavorieten

Zoals gezegd is wedden op golf niet het makkelijkste tijdverdrijf, wel één van de boeiendste. Typisch voor deze sport is dat een outsider op een goeie dag, tegen alle verwachtingen in, een absolute topprestatie kan neerzetten. Naast de meer voorspelbare zekerheden die de toppers bieden, hou je dus best ook rekening met deze ‘mindere goden’. Daarom zijn ook live golf weddenschappen erg zinvol. Zo kan je per ronde bekijken wie er in de flow zit en wie een mindere dag heeft. Je kan dus je weddenschappen nog wijzigen tijdens het toernooi. Bij Ladbrokes staan we erop om onze klanten maximaal te betrekken en hen inspraak te verschaffen in hoe ze op hun golftoernooi inzetten. Je kiest dus vlotjes voor alle soorten golf weddenschappen: live, op eindwinst, en alles daartussenin.

Let bij je golf weddenschappen op specifieke trends

Er zijn behoorlijk wat wetmatigheden in het golfspel die je als gokker kan gebruiken. Wanneer een speler bijvoorbeeld de laatste toernooien en wedstrijden enkele hole in ones slaat, dan is de kans groter dat hij dit ook op het volgende toernooi zal doen. Ook op dat soort zaken kan je wedden. Een PGA tour weddenschap kan dan zijn dat je voorspelt dat deze speler één of meerdere hole in ones zal slagen. Wanneer een speler zelden wint, maar wel aanhoudend goed presteert en telkens top tien posities weet te bekleden, dan mag je ervan uitgaan dat de kans groot is dat hij ook een goede keuze is voor een top tien plaats bij je volgende Fedex, PGA of Ryder cup weddenschap. Trends zijn dus belangrijk. Al weet je natuurlijk nooit wanneer een trend ophoudt; het blijft een kansspel …en dat is maar goed ook!

Hoe op golf wedden? De Ladbrokes mogelijkheden zijn quasi onbegrensd!

Golf is een sport waarin strategie en techniek het halen van rechttoe rechtaan atletisch vermogen. De complexe aard van het spelletje staat borg voor een uiterst divers aanbod aan golfweddenschappen. Bij Ladbrokes vind je ze allemaal helder en transparant gepresenteerd.

  • Eenvoudigweg wedden op de winnaar: Dit is de gemakkelijkste en meest populaire golfweddenschap. Je zet geld in op de golfer waarvan je denkt dat hij de ronde zal winnen.
  • ‘Versus de Field odds’ golfweddenschappen. Dit type weddenschap vindt plaats in latere rondes wanneer er al een duidelijke favoriet is onder alle golfers. Maar in plaats van te wedden op de favoriet, wed je op een andere speler om te winnen tegenover de gedoodverfde favoriet.
  • ‘Head Matchup’: Beschik je over een goede strategie én voldoende inzicht over hoe golfers normaal gezien zullen presteren in een spel? Dan zijn dit soort kansen meer dan het proberen waard. Je selecteert twee spelers om één tegen één te spelen en zet in op welke van de twee golfers beter zal presteren dan de andere. Er zijn één-op-één wedstrijden voor iedere ronde en voor het hele toernooi.
  • ‘Futures’-weddenschap. Futures-weddenschappen zijn populair bij verschillende sportevenementen. Je gokt op de kansen dat een golfer een bepaald golftoernooi wint, bijvoorbeeld de FedEx Cup, de Ryders cup of de PGA tour.
  • Prop betting: Prop-betting is het wedden op de waarschijnlijkheid dat een bepaalde situatie zich voordoet tijdens een wedstrijd of ronde. Prop-weddenschappen kunnen variëren van leuk tot ongebruikelijk en zelfs vreemd. Vertier verzekerd dus! Er zijn geen echte vaardigheden invloed kunnen hebben op dit soort weddenschappen, alles hangt louter van het toeval.
  • Live wedden: Ook wel Real-time of in-play weddenschappen genoemd. Dit zijn ondertussen erg populaire golf weddenschappen. Hierbij neem je gefundeerde beslissingen over je weddenschappen naarmate het toernooi vordert. Je speelt dus in op wat er gebeurt en hoe de spelers presteren. Nadat een golfer bijvoorbeeld de 12e ronde heeft voltooid, kun je wedden op hoe jij denkt dat deze speler het er in de volgende rondes vanaf zal brengen. Je baseert je op alles wat je tijdens het toernooi opmerkt.

Dit brede aanbod aan golfweddenschappen maakt het nog leuker om deze razend spannende wereld te gaan ontdekken. Bij golfweddenschappen komt het er dus ook op aan om te kiezen welke soort weddenschap en speelstijl jou het beste liggen.

Ladbrokes: gespecialiseerd uiterst spannende Golfweddenschappen

Het mag duidelijk zijn dat golf weddenschappen een discipline op zich zijn. Om spelers het allergrootste comfort te garanderen, kies je dus best voor een gokbedrijf dat ook deze uitermate fascinerende sport tot in de puntjes beheerst. Ladbrokes heeft tonnen (en decennialange) ervaring met het wedden op golfwedstrijden. Bij ons vind je telkens het meest complete aanbod, helder en makkelijk te bedienen en aan te passen aan jouw specifieke wensen.

Zoals altijd verzekert onze uitgebreide expertise je van de allerhoogste veiligheids- en privacy-maatregelen, zodat jouw spelplezier steeds het enige is waar je je om hoeft te bekommeren. Waag dus in alle gemoedsrust maar een verantwoord gokje via je pc, laptop, tablet of smartphone!