Wedden op de Serie A bij Ladbrokes: allesbehalve dolce far niente!

Ook in Italië valt er heel wat voetbalspektakel te bezichtigen. Enkele van de meest tot de verbeelding sprekende ploegen zijn gevestigd in de Europese laars en de Squadra Azurra boezemt niet voor niets ieder landenteam angst in. De passie, levenslust en elegantie waarop Italianen zo trots zijn, worden stuk voor stuk geëtaleerd in hun fijnbesnaarde voetbalspel. Absolute sensatie gegarandeerd dus. Ook wedden op de Serie A is daarom een erg aantrekkelijk tijdverdrijf voor gokkers over heel de wereld. Bij Ladbrokes laten we de Italiaanse zon volop schijnen op je scherm… en met wat geluk ook in jouw portemonnee!

Serie A weddenschappen: de topteams

Wedden op de topfavoriet is de perfecte manier om relatieve zekerheid op winst te verkrijgen. Weten wie favoriet is bij elke wedstrijd en wie niet, levert mogelijk nog meer op wanneer je op het juiste moment inzet op de winnende underdog. Zoals in vrijwel alle voetbalcompetities vallen er wat dat betreft wel enkele wetmatigheden te benoemen, waarmee wedden op de Serie A ook voor jou meteen razend interessant wordt… en niet alleen omwille van het mooie voetbal!

Eén van die zekerheden is een ‘oude dame’. Al decennialang positioneert Juventus zich stabiel in de absolute top van de klassementen. Voetbal zou geen sport zijn en wedden geen kansspel, mocht die positie niet permanent onder vuur liggen. Er zijn namelijk ook enkele andere Italiaanse ploegen die Juventus ieder seizoen naar de kroon steken. Een tip: bekijk even welke teams steevast postvatten in de European champions League. De laatste jaren tonen Italiaanse plegen zich op het Europese toneel als enkele van de meest interessante en spectaculaire deelnemers. Waar de twee rivalen uit Milaan: Inter en AC als historische toppers gelden, net als de twistbroeders Lazio en As Roma overigens, worden ook Napoli, Atalanta en andere kleinere goden steeds stoutmoediger in hun ambities.

Dat alles vertaalt zich ook naar de binnenlandse competitie, waarin verrassingen steeds frequenter voorkomen. Dit laaiende vuur van pure passie wordt door Ladbrokes perfect vertaald naar onze wedplatformen.

Ga je wedden op de Serie A? Enkele persoonlijkheden zijn allesbepalend

De typisch Zuid-Europese cultuur, waarin onaantastbare rolmodellen en leidersfiguren een belangrijke rol spelen, komt ook terug in het Italiaanse voetbal. Denk maar aan klinkende namen als Maldini, Nesta, Maradonna, Baggio, Ronaldo (de Braziliaanse ex-spits), Buffon, Totti…

Iets in het Italiaanse voetbal maakt het blijkbaar extra gevoelig voor individuele prestaties en impact van unieke spelers. Ook dat hou je best in de gaten bij jouw Serie A weddenschappen, want ook nu lopen er op de Italiaanse velden enkele persoonlijkheden rond die wekelijks het verschil maken. Oud strijder Zlatan Ibrahimovic (AC Milan), bijvoorbeeld, of Napoli-spits Immobile… en wat te zeggen over het fenomeen Christiano Ronaldo? In dat selecte gezelschap vertoeven trouwens ook twee Belgen. Dries Mertens (Napoli) en Romelu Lukaku (Inter) ontpopten zich in Italië tot ware helden. Het maakt de wedstrijden en het hele verhaal van de competitie alleen maar boeiender!

Ladbrokes zet je strategie op punt

Overweeg een dubbele weddenschap

Een dubbele weddenschap, ook wel ‘each-way wager’ genoemd, betekent dat je op twee paarden wedt. Eén inzet gaat naar het winnende team en een andere mikt op een bepaalde ranking voor die ploeg. Je zet dus in op het behalen van de titel, maar tegelijk ook op bijvoorbeeld de eerste of tweede plaats. Wanneer deze ploeg dan kampioen wordt, worden voor jou beide Serie A weddenschappen uitbetaald. Stranden ze als tweede, dan wordt uitsluitend die weddenschap verzilverd.

Ga op onderzoek

Wat je ten allen prijze moet vermijden, is te wedden op ploegen die je nauwelijks kent of nog maar amper aan het werk zag. Probeer dus zoveel mogelijk wedstrijden te volgen en focus minstens op de hoogtepunten van iedere week. Ook de onderlinge confrontaties in het verleden kunnen je heel wat vertellen over de kansen. Iedere ploeg heeft teams waartegen het altijd moeilijker of gemakkelijker is: gebruik dit in je voordeel wanneer je op de Serie A gaat wedden.

Andere bepalende factoren zijn natuurlijk vermoeidheid en motivatie. Door de stevige aanwezigheid op het Europese toneel, spelen vele Italiaanse ploegen meer matchen dan gemiddeld. Heeft een ploeg er een zware midweek wedstrijd opzitten? Dan zou de fysiek wel eens wat minder kunnen zijn in het weekend. Er kunnen ook makkelijker blessures optreden of de ploegen worden wat geroteerd. Ligt het klassement voor een bepaalde ploeg al in een vaste plooi? Ook dan zal de motivatie wellicht iets minder zijn…

Allemaal zaken die het verschil tussen een winstgevende en verliezende Serie A weddenschap kunnen betekenen. Doe dus voldoende research om je kansen optimaal te houden.

Uit- en thuisreputatie

De passie van de Italiaanse fans is wereldwijd gekend. Wees er maar zeker van dat dit een invloed heeft op de wedstrijden. Voor eigen publiek kunnen vele ploegen net dat ietsje meer. Anderzijds zijn er ook ploegen die als echte gladiatoren opleven met zoveel vocale tegenstand. Bovendien is een winnende gok op de uitploeg doorgaans een pak winstgevender dan de meer voorspelbare thuisoverwinningen.

Het Ladbrokes aanbod: duizelingwekkend veel opties

Voor de liefhebbers van weddenschappen op de Serie A heeft Ladbrokes werkelijk voor elk wat wils. Alle mogelijk soorten Serie A weddenschappen vind je moeiteloos en vlotjes in ons aanbod. Hieronder geven we even de meest populaire ervan mee:

Pre-Match weddenschappen

Vóór ieder wedstrijd kan je uiteraard inzetten op verschillende uitslagen, zoals de score, wie er wint, wie het eerste scoort, wie het laatste doelpunt maakt… Een erg Populaire weddenschap in de Serie A is het voorspellen van het totale aantal doelpunten.

Handicap weddenschappen

Met een handicap win je meer door op de favoriet te wedden. Als je op Juventus -1 wedt, moeten ze met twee doelpunten winnen om je weddenschap te laten renderen, maar je verdient meer dan wanneer je gewoon op winst wedt.

In-Play weddenschappen

Ook tijdens de wedstrijden vind je bij Ladbrokes tal van spannende weddenschappen. Door in te zetten na het eerste fluitsignaal ben je in staat om eerst de wedstrijd wat aan te voelen om zo een gefundeerde gok te wagen.

Futures weddenschappen

Dit is een lange termijn inzet op de uitkomst van een bepaald toernooi of klassement, zoals de titelwinnaar, de beste vier of de degradatiestrijd. De kansen, zeker in de Serie A, veranderen in de loop van het seizoen, afhankelijk van de vorm en de inzet. Er zijn online vele opinies en voorspellingen te vinden om je hierbij te helpen. Ook Ladbrokes geeft je steeds een hoop relevante informatie op de website.

Wedden op de Serie A bij Ladbrokes: een vlekkeloze ervaring

Welk soort weddenschap je ook kiest, hoe groot of klein je ook wilt inzetten: Ladbrokes zorgt ervoor dat het een lonende ervaring wordt. Door permanent in te zetten op state of the art systemen, garanderen we je maximale veiligheid, eerlijkheid en spelplezier. Dat is tenslotte wat we doen, al tientallen jaren lang.