Ladbrokes virtual betting: virtuele weddenschappen, tastbare winsten

Virtuele sporten, die het hoofdaandeel opeisen in virtual betting, zijn computergestuurde spellen waarbij de software een bepaalde sportactiviteit simuleert: een race, een wedstrijd, een pokerspel, een roulette… Het zijn dus de onpartijdige algoritmes die bepalen wie er wint en hoe er gewonnen wordt. Groot voordeel voor wie wil meedoen met virtuele weddenschappen: vaardigheden of voorkennis zijn van veel minder belang. Het is dus maximaal toegankelijk en leuk voor iedereen.

Verfijn je virtuele weddenschappen met Ladbrokes

Betekent deze inleiding dan dat je op geen enkele manier aan strategie kan denken bij jouw virtuele weddenschappen? Hoegenaamd niet. Iedere gokliefhebber wil natuurlijk zijn kansen op succes verhogen en verlies minimaliseren. Zonder een minimum aan eigen verdienste, zou de aantrekking maar erg klein zijn. Ladbrokes geeft je alvast enkele tips waarmee je ook in virtual betting de kansen in je voordeel kan draaien:

Kies de juiste sport of discipline

De keuze aan virtuele weddenschappen wordt zienderogen groter. Ook het Ladbrokes aanbod barst stilaan uit zijn voegen. Dit betekent dat je onderhand kan kiezen tussen een imposant aantal mogelijkheden. Je zou kunnen denken dat het bij virtual betting onbelangrijk is over welke sport of spellen het gaat; alles is toch random. Niets is minder waar: ook de virtuele sporten en spelletjes hebben hun regels en parameters die het resultaat in grote mate beïnvloeden. De grote impact van absoluut toeval en willekeur, brengen ons meteen bij een essentieel principe: wie kiest voor sporten met minder wed opties, zal bij winst een pak meer verdienen. Puur statistisch wordt het prijzengeld bij minder opties in grotere happen verdeeld. Hoe talrijker en diepgaander de opties, hoe groter de versnippering van de winstbedragen.

Hou je inzetten relatief klein 

De hoge mate van willekeurigheid brengt ook nog een ander belangrijk element met zich mee. Bij virtual betting is het vanzelfsprekend niet makkelijk om met enige zekerheid de resultaten of winnaars te voorspellen; het algoritme is per definitie ondoorgrondelijk en random. Wil je dus grote verliezen vermijden? Kies er dan voor om telkens relatief laag in te zetten. Deel je weddenschappen op in verschillende, kleinere, inzetten. Zo beperk je de kans op al te grote tegenslagen en hou je geheel ontspannen een zicht op je budget en je winsten. Wat je zeker moet vermijden, is de drang om je ‘verliezen na te jagen’. Iedere gokker kent het gevoel: je zet een hoop kleine bedragen in, maar het geluk is je niet goed gezind. De verleiding wordt dan steeds groter om in één keer die vele verliezen te recupereren met een winnende grote inzet. Dit is niet de juiste strategie. Beter is het om bij tegenslag even een pauze te nemen of te veranderen van virtuele weddenschap. Wellicht liggen je kansen beter bij een ander spel of een andere sport. Het gaat sowieso over louter toeval, dus het hoofd koel houden blijft de boodschap. Je kansen keren zonder enige twijfel!

Succes bij virtuele weddenschappen? Maak doordachte keuzes!

Het kiezen van de juiste sport of het juiste spel is dus van groot belang voor je succes bij virtual betting. Maar dat is natuurlijk niet alles. De juiste keuze van het soort virtuele weddenschappen dat je aangaat is mogelijk nog belangrijker. Ladbrokes geeft je graag enkele aandachtspunten en wetmatigheden: Kies vaker voor favorieten (maar niet altijd)

Zelfs al verloopt alles in grote mate volledig random, bepaalde feiten en parameters, zoals de geschiedenis van een sport en de vroegere resultaten, worden doorgaans ook meegenomen in de software. Ook bij virtual betting zullen de favorieten dus in een reeks van events iets vaker als winnaar uit de bus komen dan de outsiders. Bij ‘each way’ weddenschappen (op winst en bijvoorbeeld tweede/derde plaats tegelijk) is het dus aangeraden om de favorieten iets vaker aan te halen. De kans is groot dat ze, indien ze niet winnen, toch op een hoge plek zullen eindigen. Zo verzeker je jezelf van een basisrendement op je weddenschap.

‘Random’ staat bij Ladbrokes voor absolute eerlijkheid

Doordat het uiteindelijk de computer is die bepaalt hoe een virtuele weddenschap zal uitdraaien, wordt de betrouwbaarheid van de systemen uiteraard van elementair belang. De algoritmes moeten volledig objectief en fair zijn, zodat bookmakers het spel op geen enkele manier kunnen beïnvloeden. Hierop wordt dan ook uiterst streng toegekeken door overheden en bevoegde instanties. Bij Ladbrokes is het de liefde voor verantwoorde kansspelen die ons drijft; vanzelfsprekend betekent dit dat we tomeloos inzetten op absolute eerlijkheid en betrouwbaarheid. Onze high end systemen laten geen enkele beïnvloeding toe. Wanneer je bij ons je virtuele weddenschap plaatst ben je honderd procent zeker van een uiterst correct verloop. Het vertrouwen van onze klanten is ons heilig; daar springen we dus uiterst zorgzaam mee om. Een ‘random’ weddenschap is dus volledig willekeurig. Daarin schuilt ook juist de aantrekking van virtual betting. In zeker opzicht is het zelfs nóg eerlijker dan de reële events waarop je kan wedden. Psychologische componenten, perceptie, blessures van atleten, privé obstakels van spelers… Er is werkelijk niets anders dat de resultaten beïnvloedt, dan de willekeur van onze hoogst geavanceerde software.

Virtual betting kan op elk moment van de dag

Een groot voordeel van virtual betting is natuurlijk dat het niet gebonden is aan tijd. Virtuele spelers en atleten staan immers op elk moment van de dag ‘klaar om te presteren’. Hierdoor hoef jij nooit te wachten tot een officiële wedstrijd van start gaat. Ladbrokes biedt haar klanten quasi ieder tijdstip een prikkelend aanbod aan virtuele weddenschappen. Zo pas je je hobby perfect in bij jouw specifieke voorkeuren en ritme. Het is wellicht één van de belangrijkste factoren in het groeiende succes van deze weddenschappen.

Veilig en snel: een Ladbrokes engagement

We kunnen het niet genoeg benadrukken: de ervaring van online weddenschappen valt of staat met de manier waarop alles wordt geregeld en georganiseerd. Ladbrokes doet al tientallen mee aan de wereldtop van de kansspelindustrie. We weten dus exact hoe we het onze gebruikers optimaal naar de zin maken. Tegelijk zijn we doordrongen van de noodzaak aan absolute veiligheid, privacy en snelheid van transacties. Wie bij ons wedt, geniet van deze karrenvracht aan ervaring, aangedreven door top notch systemen die de ervaring naar ongekende hoogtes stuwen. Maak je grote winsten? Dan hoef je geen seconde nodeloos te wachten op je uitbetaling. Alles verloopt razendsnel en met opperste precisie. Mensen kiezen voor ons omwille van onze hoogkwalitatieve service: dat verliezen we dan ook nooit uit het oog. Je geld, je identiteit én je spelplezier zijn bij ons in de allerbeste handen!