American football wedden: scoor touchdowns met Ladbrokes!

American football weddenschappen zijn ondertussen bijna net zo populair geworden als het kijken naar de wedstrijden zelf. Miljoenen mensen over de hele wereld vinden het leuk om elke zondag wat geld in te zetten op de matchen. Velen onder hen zetten zelfs behoorlijk grote sommen in. Dat mag je uiteraard allerminst ontmoedigen: De grote bedragen die in het wedden op American football rondgaan, bieden natuurlijk ook gouden kansen voor gokkers. Ladbrokes vertelt je hoe ook jij jouw deel van deze grote koek kan opeisen!

American football wedden? Ladbrokes is je ideale gids

Of je nu helemaal onervaren bent met American football weddenschappen, dan wel gewoon even je kennis wilt opfrissen voor het nieuwe seizoen: bij Ladbrokes ben je sowieso aan het juiste adres. We geven je graag alle inzichten die je nodig hebt over de verschillende manieren waarop je op de superbowl, de NCAA of NFL kunt wedden en dit tot in het kleinste detail. Zo ben je helemaal klaar om mee te doen in deze razend boeiende, spannende en (voor wie zich voorbereidt) winstgevende competitie!

Enkele wedstrijden (single game) American football weddenschappen

Op de Labdbrokes webpagina’s voor American football weddenschappen vind je een breed scala aan mogelijkheden om te wedden op single game wedstrijden. Je kan bij ons onder meer inzetten op de puntenspreiding, de ‘moneyline’ en de ‘totals’. Alle drie zijn dit American football weddenschappen die elk op hun geheel eigen manier jouw winstkansen omhoog tillen. Belangrijk is natuurlijk dat jij exact weet hoe dit allemaal werkt en welke soorten weddenschappen jou het beste liggen.

Against the spread… in jóuw voordeel

Wedden ‘against the spread’ is veruit de meest populaire manier om op American football te wedden. American football wedstrijden zijn zelden perfect gelijk opgaande duels en de ‘spreiding’ is de manier waarop bookmakers het speelveld nivelleren. Om een ‘​​point-spread’-weddenschap te winnen, moet jouw favoriete team niet alleen het spel winnen; het moet dit ook doen met een bepaald aantal punten (de spread).
De ‘spread’ moedigt weddenschappen op beide teams tegelijk aan, aangezien het in wezen ook punten geeft aan de underdog. Hierdoor vind je dan ook vooral spreads met halve punten; dit vermijdt de eventuele kans op problemen bij een (zeer zeldzaam) gelijkspel.
Stel: een team krijgt een spread toegedicht van -5,5. Wanneer je dan ‘tegen de spread’ op dit team wedt, moeten ze de match met minstens zes punten winnen om je weddenschap binnen te halen. Krijgt een team een positief getal naast de naam opgetekend? Dan betekent dit dat ze bij deze wedstrijd de underdog zijn. Ze hoeven dus niet te winnen om jouw weddenschap te laten renderen. Het is voldoende als ze niet meer dan dat getal aan punten achterstaan om jou tot winnaar te kronen. Uiteraard win je ook als dit team verrassend toch de wedstrijd wint.

American football wedden op de moneyline

Iets minder populair dan het inzetten op of tegen de spread, maar een pak eenvoudiger, is het wedden op de moneyline. Hierbij wed je gewoon op welk team er zal winnen. De Ladbrokes site maakt dit alles glashelder en straightforward, zodat je perfect weet hoe je kansen liggen bij iedere wedstrijd.
Het systeem werkt als volgt: krijgt een team een negatief getal, -200 bijvoorbeeld, opgeplakt, dan betekent dit dat je 200 euro moet inzetten op winst voor dit team om 100 euro extra te verdienen. Dit team is namelijk favoriet. Staat er een positief getal, +150 bijvoorbeeld, dan win je met een inzet van 100 euro 150 euro als dit team de wedstrijd wint en jij daarop had ingezet. Dat komt doordat deze ploeg in dit geval de underdog was.
Moneyline NFL, superbowl of NCAA weddenschappen zijn gemakkelijk te begrijpen en bieden vooral grote kansen voor wie het aandurft om te wedden op de underdog. Wie zich dus goed informeert, kan hiermee gouden zaken doen.

Wedden op totalen (hoger, lager…)

Wanneer je op het totaal gokt, bekommer je je niet langer over welk team er zal winnen; je focust je louter op het aantal punten dat er zal worden gescoord. Daarom wordt dit type American football weddenschap ook wel eens 'over-under-wedden' genoemd.
Ook hierbij wordt er vaak met halve punten gewerkt om complicaties van een gelijkspel of draw tussen jouw score en de echte punten te vermijden.
De kansen gaan over het algemeen gelijk op voor weddenschappen over of de under de aangegeven puntenscore en het (telkens faire) totaal dat door Ladbrokes wordt bepaald, kan gedurende de week veranderen. Door de heldere layout van onze sites, zorgen we ervoor dat jij steeds exact weet hoe de kaarten liggen en je dus altijd de meest doordachte weddenschap zult plaatsen.

American football weddenschappen met meerdere wedstrijden

Met wekelijks maar liefst tussen de 13 en 16 matches om uit te kiezen, wil je natuurlijk ook de mogelijkheid krijgen om elke week op meer dan één spel te wedden. Met de overzichtelijke Ladbrokes parlays en teasers doe je dit telkens met de allerbeste kansen. Wie deze gegevens juist leest, graait mee in behoorlijk grote geldpotten!

  • Parlays

    Simpel gezegd is een parlay een weddenschap waarbij meer dan één wedstrijd betrokken is. Een parlay kan een combinatie van moneyline, puntenspreiding of totale weddenschappen van één of meer games per week bevatten. Ladbrokes biedt hierbij een uiterst interessant aantal combinaties om op de Superbowl, de NCAA of de NFL te wedden.
    Bij het samenstellen van een parlay, ligt je potentiële uitbetaling behoorlijk hoog; je mikt er dan ook op om alle events correct in te schatten. Hierdoor loop je minder risico, terwijl je winstkansen verhogen. Op onze site vind je alle informatie die je nodig hebt om zo’n parlay verantwoord en juist in te schatten: daag jezelf dus maar naar hartenlust uit!
  • Teasers

    Een teaser is een soort parlay waarbij je al je inzetten ‘tegen de spread’ of het totaal plaatst. Je offert als gokker hierbij een mogelijke kleinere uitbetaling op, ten voordele van gunstigere spreads. Je kunt ook teasers gebruiken bij het wedden op het totaal. Ladbrokes biedt je uiteraard een lange lijst vol alternatieve spreads om uit te kiezen. Hierbij is het makkelijk, en ook aangeraden, om de spreiding voor elk spel in beide richtingen bewerken.
    Net zoals dit bij een parlay gold, moet je ook bij een teaser alle gebeurtenissen correct inschatten om de weddenschap te winnen. Dat is waarom American football wedden bij Ladbrokes je de allerbeste kansen oplevert. We doen er namelijk alles aan om jou optimaal te informeren over ieder relevant detail!

De superieure Ladbrokes service: voor minder ga je niet!

Online op de NCAA, de NFL of de Superbowl wedden is kiezen voor extra spanning bij onversneden topentertainment.
Hierbij wil je natuurlijk absolute zekerheid over een feilloze hantering van jouw geld, je gegevens… én jouw vrijetijdsinvestering. Door telkens helemaal voorop te lopen in de wereldwijde markt van het online gokken, heeft Ladbrokes zijn systemen en services tot in de puntjes geperfectioneerd.
Alle regels rond veiligheid, anonimiteit en privacy worden door ons rigoureus toegepast, terwijl we evenveel aandacht besteden aan een maximaal prikkelende spel-ervaring. Het resultaat is absolute gemoedsrust voor iedereen die voor Ladbrokes kiest om op onze honderden casinogames en sporten, waaronder American football, te wedden.