Wedden op de Jupiler Pro League: haal je slag thuis!

Dé (huis)moeder van alle sportweddenschappen in België is zonder twijfel het wedden op de Jupiler Pro League. De voetbalkantine is voor zovele Belgen veel meer dan een jeugdherinnering: het is de plek waar de passie voor het spelletje en alles daarrond ontstond. Al hoef je natuurlijk zelf geen actieve voetballer te zijn om te genieten van de spanning, de rivaliteit én de kwaliteit van onze Belgische voetbalcompetitie. Voor wie wil wedden op de Jupiler Pro League staat er meer dan geld op het spel: het gaat om identiteit, om trots, om emotie. Daarom zet Ladbrokes volop in op een wed-ervaring die de (dek)lat altijd hoger legt.

Jupiler Pro League weddenschappen: wekelijks topentertainment

Voetbal zit diep gebakken in onze cultuur. Er gaat geen dag voorbij zonder geanimeerde discussies op het werk, op café, in de huiskamer… waarbij de passie voor het spelletje én de favoriete ploeg steevast voor beroering zorgt. Die diepgebakken betrokkenheid zet Ladbrokes feilloos om in onze ultra spannende weddenschappen op de Jupiler Pro League. Meer nog: we doen er graag nog een schepje bovenop. Door de inzet ook voor jou persoonlijk op te drijven, wordt het allemaal simpelweg nóg leuker! De winsten die je kan opstrijken zijn spectaculair, de opties die je hebt om je kennis te verzilveren zijn dat eveneens. Jij bepaalt waarop je wed, wij zorgen ervoor dat jouw Jupiler Pro League weddenschappen altijd perfect verlopen.

Jupiler Pro League weddenschappen zijn hot!

Ons landje beleeft uitzonderlijke tijden. We staan nu al een hele tijd soeverein bovenaan de FIFA wereld ranking en dat is geen toeval. Hazard, De bruyne, Lukaku… onze ‘ambassadeurs’ breken potten in iedere topcompetitie. Geen wonder dat het oog van de wereld zicht steeds meer richt op de kweekvijver waarin al dit talent ontbolstert. Die welverdiende aandacht doet natuurlijk wonderen voor het wedden op de Jupiler Pro League. Meer interesse, betekent ook meer mogelijke winsten. Dit succesverhaal is nog lang niet afgelopen; het begint maar pas. Met toptalenten zoals Doku, Verschaeren en Vanheusden mag de Belg zich opmaken voor noch vele jaren topvoetbal, gewoon naast de deur. Als wereldspeler biedt Ladbrokes je de allermooiste opties om jouw deel van de koek te claimen.

Iedereen wint bij de Ladbrokes Jupiler Pro League weddenschappen

Voetbal, zeker in je eigen landcompetitie, is pure emotie. Natuurlijk heb je je favoriete ploeg(en) en zijn er teams die je net iets minder gunt dan andere. Door te wedden op de Jupiler Pro League, hoef je echter nooit echt teleurgesteld te worden. Is jouw favoriete ploeg niet altijd favoriet? Dan verzacht je een mogelijke nederlaag met een financiële opsteker. Wint je team toch, dan ben je sowieso blij. Of had je zelfs op eigen winst gegokt? Dubbele vreugde dan!

Ook wie voor een topteam supportert kan zichzelf altijd verrassen door zijn of haar voetbalkennis optimaal te gebruiken bij het wedden. Wanneer je favoriete team zijn favorietenrol weer eens waarmaakt, is dit uiteraard enorm leuk. Win jij hierbij nog aanzienlijke sommen cash, dan is het ronduit schitterend. Het mooie aan voetbal is: een match kan altijd alle kanten uitgaan. Blessures of spelers die helemaal pieken, bijvoorbeeld, kunnen de wedstrijden nog volop beïnvloeden. Je wedt ook niet alleen op winst of verlies: de mogelijkheden bij Ladbrokes zijn legio! Op die manier zorgen we ervoor dat jij volle controle houdt op je kansen.

Ons brede scala Jupiler Pro League weddenschappen

Het mag duidelijk zijn: Bij Ladbrokes is wedden op de uitkomst van een wedstrijd fun, spannend en potentieel erg lucratief. Dat betekent niet dat je je alleen daarop moet focussen. In ons gigantische aanbod aan Jupiler Pro League weddenschappen vind je gegarandeerd de weddenschap die jou persoonlijk het meeste aanspreekt. We zetten graag even de mogelijkheden op een rijtje:

Kampioenschap weddenschappen: De Jupiler Pro League is in de eerste plaats een competitie, waarin dus in een hoop wedstrijden bepaald wordt wie er uiteindelijk kampioenschap zal winnen. Uiteraard kan jij hierop inzetten. Op die manier verzeker je je een heel seizoen lang van absolute spanning en sensatie. Stuur je bij waar je dit nodig acht? Of blijf je trouw aan je standpunt? Je lot ligt in jouw handen…

Wedstrijd weddenschappen: We zeiden het al: Iedere wedstrijd is bij Ladbrokes een nieuwe kans om met grote winsten aan de haal te gaan. Het is net die vrijblijvende, geïsoleerde opportuniteit die het zo aantrekkelijk maakt. Enerzijds drijf je de wekelijkse spanning nog op, maar anderzijds is een tegenvaller maar een momentopname die je de volgende week zo weer goedmaakt!

In-game weddenschappen: Mag het allemaal wat gespecialiseerder en gedetailleerder? Dan word je bij Ladbrokes verwend met een veelheid aan opties om op concrete aspecten van een Jupiler Pro League wedstrijd te wedden. Weet jij bijvoorbeeld wie er bij rust zal voor staan? Of heb je een pronostiek wat het aantal doelpunten betreft? Met deze in-game weddenschappen bewijs je niet alleen je uitvoerige voetbal inzicht; je wint er ook echt geld mee!

Topscorer (gouden stier), assistkoning, clean sheets… : Voetbal is een ploegsport, dat klopt. Dit betekent echter niet dat er geen glorie (en geld) te rapen valt door te focussen op individuele prestaties. Doorheen het seizoen zijn er altijd spelers die zich onderscheiden: keepers met clean sheets, spitsen met hun doelpuntensaldo of balvirtuozen die strooien met assists. Ook daarmee doe jij je voordeel. Heb je het juist wanneer het over deze individuele cijfers gaat? Dan scoor je gegarandeerd grote winsten!

Live weddenschappen : Iedere wedstrijd moet natuurlijk gespeeld worden. Geen betere informatiebron dan het aanschouwen van het wedstrijdverloop zelf. Bij Ladbrokes kan je daarom ook tijdens iedere Jupiler Pro League wedstrijd nog inzetten. Zo houden we je winstkansen uiterst flexibel, wat natuurlijk helemaal in je voordeel speelt.

Deze en andere mogelijkheden maken het wedden op de Jupiler Pro League bij Ladbrokes lucratief en razend interessant. Bekijk dus zeker alle opties op onze site!

De onverzettelijke Ladbrokes veiligheids- en privacy garanties

Redenen te over dus om voor Ladbrokes te kiezen wanneer je gaat wedden op de Jupiler Pro League. De beleving zelf is voor ons heilig. Evenveel inzet tonen we op het vlak van privacy, anonimiteit, gebruiksgemak en veiligheid. Decennia aan de top van de online sportweddenschappen-branche garanderen onze gebruikers het summum van veiligheid en comfort. Onze geavanceerde systemen zijn vormgegeven om zowel de spelervaring, als de privacy en veiligheid minutieus te bewaken. Iedere transactie (en die kunnen trouwens al vanaf erg kleine bedragen) verloopt vlot en correct. We blijven ook mee voorop lopen wanneer het gaat over het implementeren van alle regel- en wetgeving. De Belgische kansspelcommissie is voor ons een partner; samen maken we van wedden op voetbalwedstrijden en competities het leuke en faire tijdverdrijf dat het moet zijn.